Koningsdag - optredens op het Raadhuisplein Zwijndrecht

Begin

27-04-2018 om 00:00

Einde

28-04-2018 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Een dag vol gezelligheid!

Helemaal Hollands
Na hun Tv-optreden als Boyzone in de Henny Huismans Soundmixshow, is het Carlo & Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de mega hit ‘I save the day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engelstalige optredens.

Toen Carlo & Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hitmedleys en gingen zij verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS. Met grote successen als ‘de Ober’ – ‘Omdat ie zo mooi is’ – ‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd HELEMAAL HOLLANDS een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…!

Dankzij TV-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ enz. is de naam Helemaal Hollands enorm bekend geworden.

Andrea Hazes
De Vrouwelijke Look a Like is in het dagelijkse leven Caroline van Batenburg, 15-04-1967 geboren in Rotterdam. In hart en nieren een Andre Hazes Fan die later ook fan van Wolter Kroes is geworden. "Al vanaf mijn 13e levensjaar ben ik groot fan van Andre Hazes en heb al zijn cd's. Ik heb een enorme passie voor zijn muziek. Er zal nooit geen tweede zanger komen van dit kaliber! Ik kijk uit naar mijn optreden in Zwijndrecht". Na het optreden kunt u met mij op de foto!

Rinaldo’s jeugdshow
Tijdens deze professionele goochelshow passeren afwisselend sponsballetjes, speelkaarten, slingers, touwen en zelfs levende dieren de revue. Als hoogtepunt maakt buikspreekpop Charlie zijn entree. Deze ondeugende en soms brutale aap is een graag geziene gast. Charlie is nieuwsgierig en wil graag een praatje maken met iemand uit het publiek. Wie durft?

Interactie met de Kids met een hoofdletter I
Tijdens de shows zullen verschillende leuke en interactieve onderdelen de revue passeren. Alle items zijn even cool en relaxed. Niemand zal stil kunnen blijven zitten.

Tevens zal er op het Koningspodium ook een optreden worden verzorgd door het Zwijndrechtse Shantykoor de Brulboei.

Tussen alle optredens door zal een dj de Hollandse krakers draaien van toen en nu en via de inschrijvingen op Koningspodium Zwijndrecht worden er diverse lokale muzikale acts uitgeloot, wie dat zijn zie je op Koningsdag 2018 op het Raadhuisplein.

Het Oranje Terras zal verzorgd worden door Grand Bras.

Timetable optredens
10.15 Stageband Jong Holland
11.00 Rinaldo’s jeugdshow
13.30 Shantykoor de Brulboei
16.00 Andrea Hazes aansluitend fotoshoot
17.10 Helemaal Hollands
Diverse lokale artiesten treden tussen door op

Cookie-instellingen