PakAan!

Begin

05-10-2017 om 19:00

Einde

05-10-2017 om 22:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het Loket, Laurensvliet 2 R, 3331 HW Zwijndrecht

Hoe maak je werk van je idee?

Je herkent het misschien wel. Je hebt veel ideeën, maar hoe breng je deze prachtige plannen in de praktijk. Waar begin je?

De ‘waarom, hoe en wat-vragen’ laten je al snel duizelen en moedeloos zak je achterover in je stoel. Dit willen we natuurlijk voorkomen!

 

Deze PAK AAN avond hebben we de initiatiefnemers van DOOR bereid gevonden te vertellen over hoe zij hun ambities waarmaken. In een inspirerend en vooral eerlijk verhaal vertellen zij over hun successen. Maar ook de leermomenten van dingen die niet goed zijn gegaan worden gedeeld.

Veel aspecten van de opzet van dit initiatief komen aan de orde. Waarom zijn ze gestart met DOOR, wat is hun aanpak, hoe zijn ze aan hun gebouw gekomen en waar komen de financiën vandaan?

Met recht een inspirerend en leerzaam kijkje in de keuken van een succesvol initiatief!

 

Naast onze gastsprekers van DOOR vertellen ook weer een aantal Zwijndrechtse initiatiefnemers over hun PAK AAN! ideeën. Joop van de Facebookpagina ‘Zwijndrecht en omstreken’ doet verslag van de avond. En je kunt rekenen op een muzikale verrassing.

Stap dus binnen, laat je inspireren, denk mee en deel je gedachten. Met medebewoners, met ons van het PAK AAN!-team en met bedrijven en organisaties.

We vinden het leuk als je buurtgenoten en andere geïnteresseerden meeneemt. Iedereen is welkom! Tot de 5e!

 

Team PAK AAN! Zwijndrecht

Het programma

19.00 uur Inloop

19.30 uur Opening door Jolanda de Witte

19.50 uur DOOR vertelt

20.30 uur Lopende PAK AAN! initiatieven

21.30 uur Afsluiting en netwerken met drankjes en hapjes

22.30 uur Einde

Cookie-instellingen