Dance United

Begin

28-10-2017 om 21:00

Einde

29-10-2017 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Cafe Veerplein, Veerplein Zwijndrecht

Al dansend staan wij sterk voor Stichting Spieren voor Spieren #DanceUnited

 Op de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober 2017 organiseert WorkoutCentre Be You in samenwerking met Café Veerplein te Zwijndrecht hét dansfeest van het jaar ‘Dance United’! Al dansend maken we ons sterk voor het goede doel: Stichting Spieren voor Spieren.

De missie van Stichting Spieren voor Spieren is ieder kind met een spierziekte spierballen geven, want ieder kind verdient spierkracht. Een van de kinderen waar wij onze spieren voor inzetten is Jazz; zij heeft een zeldzame spierziekte waar nog nauwelijks iets over bekend is. Om daar verandering in te brengen, is er geld nodig. En dat gaan wij ophalen tijdens het dansfeest Dance United! De totale opbrengsten van het dansfeest Dance United gaan dan ook naar de Wintertijd Challenge van Stichting Spieren voor Spieren. 


Vanaf 21:00 opent Café Veerplein haar deuren voor dit spetterende feest en vanaf 00:00 wordt er gedanst onder begeleiding van professionele dansinstructrices! Er wordt gedanst tot in de late uurtjes – dit spektakel kun je écht niet missen!

Koop tickets en gebruik spierballen voor kinderen die dit nou juist niet kunnen!

Voor meer informatie over de Dance United, de Wintertijd Challenge en/of tickets, kijk op www.danceunited.webnode.nl

Cookie-instellingen