Langste lunchtafel tijdens week tegen Eenzaamheid 2017

Begin

26-09-2017 om 12:30

Einde

26-09-2017 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Winkelcentrum Walburg, Hof van Holland 33 Zwijndrecht

Langste Lunchtafel tijdens Week tegen Eenzaamheid 2017

 

Dinsdag 26 september a.s. organiseert ZorgMies Nederland samen met winkeliersvereniging Walburg de langste lunchtafel van 12:30 tot 14:00 uur in winkelcentrum Walburg.

 

Samen tegen eenzaamheid

Iedereen kan te maken krijgen met eenzaamheid. Mede door het organiseren van deze lunch roepen we iedereen op geen toeschouwer te zijn, maar eenzaamheid aan te pakken. Kent u iemand die mogelijk eenzaam is, nodig die persoon uit om gezamenlijk naar de lunch te komen.

 

Deze lunch wordt geheel verzorgd en kosteloos aangeboden door bovengenoemde partijen. De lunch zal worden geopend door Jeannette Kooiman van ZorgMies Nederland samen met de wethouder van Zorg en Welzijn, Jolanda de Witte en burgemeester Dominic Schrijer van Zwijndrecht.

 

Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken, nodig hem of haar dan uit en kom samen naar Winkelcentrum Walburg. Om 12:30 uur zal de lunch officieel worden geopend. Er is plaats voor 250 personen. Aanmeldingen kunnen tot uiterlijk zaterdag 23 september per mail worden ingediend aan: info@zorgmies.nl o.v.v. de langste lunchtafel.

 

Wij hopen op uw aanwezigheid en nodigen u van harte uit! U wordt verwelkomd vanaf 12:15 uur in Winkelcentrum Walburg bij de entree bij Voorwinden. Zorg dat u zich tijdig aanmeld.

 

Deze lunch wordt u aangeboden door ZorgMies Nederland, Hema, Grand Bras, Albert Heijn en Jumbo.

 

Wanneer u niet in de gelegenheid bent te komen naar de lunch maar wel behoefte heeft aan gezelschap kan ZorgMies Nederland wellicht ook iets voor u betekenen. Bel gerust vrijblijvend en vraag naar de mogelijkheden 078-7820560.

Cookie-instellingen