Kletskoek festival

Begin

05-10-2017 om 14:00

Einde

05-10-2017 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hart van Meerdervoort 57 B, 3333 VE Zwijndrecht

KLETSKOEK! festival. Voor stralende ouders en schitterende kinderen.

Op 5 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse Kletskoek! festival. Ook dit jaar wordt het festival weer in Hart van Meerdervoort georganiseerd. Tijdens de Week van de Opvoeding staat het thema 'Buiten de lijntjes kleuren' centraal. En met kleuren val je bij het CJG Zwijndrecht misschien wel in de prijzen!

 

KLETSKOEK! festival 5 oktober

Tijdens het festival zijn er allerlei activiteiten georganiseerd. Bij binnenkomst kan je een stempelkaart ophalen en je naam invullen. Doe mee met de beweegclinic van Toppie, versier een waterfles bij de #LEKKERFIT kraam en maak wat lekkers klaar bij Koken met Ellis. Als je 3 stempels hebt krijg je een goodiebag mee naar huis. En…. met je stempelkaart krijg je ook een bolletje ijs van Eigenwijs!

V.I.P. area

Tijdens het kletskoek festival is er een heus V.I.P. (Very Important Parent) voor ouders waar zij binnen kunnen stappen in de Nannybus voor allerlei vragen rondom opvoeden en opgroeien. Geen groente? Water is maar stom? Slapen, niet in dit huis? Alle onderwerpen zijn welkom, de CJG professionals gaan graag met je in gesprek.

Koken met Ellis

Ook dit jaar kan je samen met je kind de handen uit de mouwen steken en iets lekkers klaar maken onder leiding van Ellis. Bak samen een mini-pizza of ga voor gezond met een smoothie. Leuk: de recepten mag je mee naar huis nemen! (En let op de stempel!)

Heel Zwijndrecht Bakt met HHB deelneemster Marjolein!

Wat gááf! Marjolein is te zien op TV in de huidige afvalrace van Heel Holland Bakt. Tijdens het Kletskoek! festival wordt er ook wat afgebakken, kom cupcakes versieren samen met Marjolein!

Schminken, springen, sporten

Laat jezelf schminken en spring in de rondte op het springkussen. Ook leuk: neem je papa of mama mee en doe mee met een beweeg-spel van de Toppies! Vergeet niet te stempelen voor je goodiebag.

#LEKKER fit actie

Bij de #LEKKERFIT kraam kun je je waterflesje pimpen. Ga met je flesje op de foto in de fotobooth en maak kans op één van de 10 doppers! Winnaars worden bekend gemaakt op 11 oktober live op Facebook met wethouder Jolanda de Witte!

Kleurplatenactie

Heb jij de Kletskoek! kleurplaat al op school gekregen? Knutsel jouw kunstwerk in elkaar en doe mee om kans te maken op één van de 20 Intertoys bonnen! Je kunt jouw kunstwerk inleveren op het festival of insturen via de Facebook pagina van CJG Zwijndrecht. Zoek CJG Zwijndrecht op, plaats je foto als reactie met je naam en leeftijd in de contest post.

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen