Hardloopwedstrijd "Ren Samen" en Meet&Eat

Begin

30-09-2017 om 13:30

Einde

30-09-2017 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Norderstedtplein 10 Zwijndrecht

Hardloopwedstrijd ‘Ren Samen'

Samen sporten en Samen eten
Samen sporten is een manier om elkaar beter te leren kennen. Samen lekker eten ook! Initiatiefnemers Mouawya, Yamen en Mohammed organiseren daarom op zaterdag 30 september een hardloopwedstrijd met na afloop een gezellige 'Meet & Eat'.
Zij vertellen hierover het volgende; "Wij zijn enige tijd geleden als vluchteling vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Wij voelen ons welkom in Zwijndrecht. Daarom organiseren wij dit (sport) evenement om mensen samen te brengen".

Het programma op 30 september
Hardloopwedstrijd                                13.30 - 14.15 uur              -              locatie Het Spektakel
Prijsuitreiking hardloopwedstrijd            14.15 - 14.30 uur              -              locatie Het Spektakel
Meet & Eat                                           14.30 - 16.00 uur              -              locatie Het Spektakel

Hardloopwedstrijd en Meet & Eat
Het hardloopparcours is 2,5 km of 5 km lang. Iedereen mag meedoen en in zijn eigen tempo hardlopen. We starten bij het theater ‘Het Spektakel’, maken een ronde door Zwijndrecht en eindigen weer bij het theater. Na de hardloopwedstrijd worden er drie winnaars bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking.
Een aantal wegen wordt speciaal afgesloten voor het verkeer, zodat we de route veilig kunnen lopen.
Na de hardloopwedstrijd is iedereen van harte welkom bij de 'Meet & Eat'. Onder het genot van diverse gerechtjes en leuke optredens verzorgd door mensen uit verschillende landen en culturen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met elkaars wijze van eten en muziek en dans. Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen zij bijvoorbeeld geschminkt worden!

Wil je helpen?
We zoeken nog mensen die willen koken op het evenement. Naast de Hollandse pot ook gerechten uit diverse landen. We zoeken ook nog mensen die het leuk vinden om muziek te maken of te dansen.
Kom jij ons helpen?  Laat het ons weten, alle hulp is welkom! Neem hiervoor contact met ons op via het e-mailadres:  yamen-jaber@hotmail.com of mouawyabekbashi3@gmail.com of mhmd_munir@hotmail.com.

Kom je ook?
Iedereen is van harte welkom op 30 september! Doe mee met de Hardloopwedstrijd of kom gezellig kijken naar de wedstrijd en moedig de deelnemers aan en bezoek daarna de gezellige 'Meet & Eat'.
Wij hopen dat jullie allemaal komen! Want hoe meer zielen hoe meer vreugde! Meer informatie over aanmelden volgt zeer binnenkort.
 

Meld je aan voor de hardloopwedstrijd via de volgende link:  https://goo.gl/forms/1JxxPMOR5a5cdwm53

0  reacties

Cookie-instellingen