Gratis Meidenvoetbalclinic met FC Twente Speelster Jaimy Ravensbergen

Begin

02-06-2024 om 12:00

Einde

02-06-2024 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Voetbalvereniging VVGZ, Noordpark 5, 3332 LA  ZWIJNDRECHT

VVGZ en Meidenvoetbal in Zwijndrecht nodigen alle voetbalmeiden tussen 8 en 16 jaar uit voor een unieke kans om te trainen als een prof.

VVGZ en Meidenvoetbal in Zwijndrecht nodigen alle voetbalmeiden tussen 8 en 16 jaar uit voor een unieke kans om te trainen als een prof.
Op zondag 2 juni 2024 keert FC Twente speelster Jaimy Ravensbergen terug naar VVGZ voor de derde editie van het “Trainen als een Prof” evenement.
Tijdens deze 1,5 uur durende voetbalclinic zal Jaimy Ravensbergen al haar ervaring en expertise delen met de deelnemers.
Na vele succesvolle jaren bij ADO Den Haag Vrouwen en Jong Oranje, brengt Jaimy een schat aan ervaring en kennis mee naar het veld.
Vorig seizoen heeft Jaimy de overstap gemaakt van Ado den Haag naar FC Twente vrouwen, de huidige koploper in de Azerion vrouwen Eredivisie
Helaas moest het evenement vorig jaar worden geannuleerd vanwege een blessure van Jaimy, maar na een succesvolle revalidatie is ze nu weer helemaal terug en kijkt ze er enorm naar uit om samen met de meiden aan hun vaardigheden te werken.
Na afloop van de training is er bovendien gelegenheid om vragen te stellen aan Jaimy, handtekeningen te verzamelen en selfies te maken.
Het belooft een onvergetelijke dag te worden voor alle deelnemers!
Wil jij ook de kans krijgen om te trainen met een echte profvoetballer?
Meld je dan snel aan via:
https://www.vvgz.nl/jaimy
Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers.
Deelname is gratis.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:
Meidenvoetbal@vvgz.nl
Tekst en foto: Ed Voetée

Cookie-instellingen