Kiboe-hoeve 55 jaar

Begin

01-06-2024 om 10:00

Einde

01-06-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Parkboerderij De Kiboe-hoeve, Parklaan 7, 3335 LM Zwijndrecht

De Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve en de medewerkers van Drechtwerk Groen hebben er ruim een jaar naar uit gekeken

De Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve en de medewerkers van Drechtwerk Groen hebben er ruim een jaar naar uit gekeken en op zaterdag 1 juni is het dan zover dat we de inwoners van Zwijndrecht kunnen uitnodigen op de vernieuwde Parkboerderij de Kiboe-hoeve om samen met ons het 55 jarig bestaan te vieren.
U bent van harte welkom vanaf 10:00 uur.
Nadat de nieuwe burgemeester Leon Anink samen met wethouder Jacqueline van Dongen en beheerder Quirijn van den Bosch de nieuwe hoofdingang officieel in gebruik hebben genomen, zullen de festiviteiten op de boerderij starten.
Het belooft een bijzondere dag te worden met leuke activiteiten voor jong en oud.
Gedurende de gehele dag zullen de schapen geschoren worden en zijn er demonstraties klompen maken en wol spinnen.
U kunt de in Zwijndrecht woonachtige oud wereldkampioen spinnen aan het werk zien.
Ook is er voor kinderen gelegenheid om pony te rijden, op de foto te gaan met Marshall van Paw-Patrol en kunnen er diverse oud Hollandse spelen gespeeld worden.
Als verrassing komt er van 12:00 tot 14:00 uur een schmink artiest en is er de mogelijkheid om tegen betaling een hapje en een drankje te nuttigen.
Ook kunnen de kinderen de kunst van het koeien melken onder de knie krijgen bij de nieuwe kunstmelk koe en kunnen ze knuffelen met de kleine konijntjes die een nieuwe behuizing hebben gekregen in de knuffelkist.
Kortom teveel om allemaal op te noemen.
En misschien ……………..  komt onze nieuwe bewoner ook nog langs. Wie hem/haar ziet kan dat melden bij een van de leden van de Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve.

Cookie-instellingen