Landelijke Dag tegen Pesten

Begin

19-04-2024 om 00:00

Einde

20-04-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 19 april vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten' en bundelen we onze krachten om pesten te bestrijden en bewustwording te vergroten, ongeacht de doelgroep.

Op 19 april vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten' en bundelen we onze krachten om pesten te bestrijden en bewustwording te vergroten, ongeacht de doelgroep.
Samen kunnen we het verschil maken!
Het is een dag waarop we positieve groepsvorming stimuleren en inspirerende ideeën kunnen delen voor werkgevers, scholen, sportverenigingen, woonzorgcentra en andere organisaties.
Samen maken we een eind vaan pesten
Het is van cruciaal belang om altijd actie te ondernemen als je pesten ziet
Door in te grijpen, geef je een krachtige boodschap af: pesten is onaanvaardbaar en wordt niet getolereerd, ongeacht de context.
Jouw acties kunnen het slachtoffer beschermen, escalatie voorkomen en bijdragen aan een veilige omgeving, waarin pesten niet wordt getolereerd in welke omgeving dan ook.
Samen kunnen we een positieve groepscultuur bevorderen en persoonlijke groei en verantwoordelijkheid stimuleren, ongeacht de setting waarin we ons bevinden.
Onthoud dat zelfs de kleinste acties een groot verschil kunnen maken, of het nu op het werk is, op school, bij sportverenigingen, in woonzorgcentra of andere organisaties.
Door melding te maken van pestgedrag, steun te bieden aan het slachtoffer en een positieve groepscultuur te bevorderen, kunnen we levens veranderen.
Wees moedig, sta op en maak een verschil tegen pesten, waar dan ook.
Stichting Stop Pesten Nu
084-8340086
info@stoppestennu.nl
www.stoppestennu.nl

Cookie-instellingen