Toppie Beweegfestijn

Begin

29-03-2024 om 10:00

Einde

29-03-2024 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Sportcomplex develstein, Develsingel 7a, 3333 LD Zwijndrecht

Op Goede Vrijdag 29 maart organiseren de Toppie sport- en cultuurcoaches samen het jaarlijkse Sport- en Cultuurfestijn voor kinderen van 3 t/m 8 jaar oud.

Op Goede Vrijdag 29 maart organiseren de Toppie sport- en cultuurcoaches samen het jaarlijkse Sport- en Cultuurfestijn voor kinderen van 3 t/m 8 jaar oud.
Met het thema: Kom en ontdek jouw talent!
Samen met je ouders, of grootouders kun je deze dag op spelende wijze kennismaken en ontdekken welke sport- of cultuurvereniging bij je past en waar je talent ligt.
De Toppie coaches willen kinderen en ouders graag helpen bij deze zoektocht en de Zwijndrechtse sport- en cultuurverenigingen zullen zich presenteren.
Naast de activiteiten van de sport- en cultuurverenigingen zijn er ook leuke extra activiteiten, zoals een springkussen, een JOGG-winactie, diverse optredens, schminken, ouder- en boksen en kun je, je eigen fruitsnack maken en proeven!
Inloop vanaf 10:00 uur. Het eindigt om 13:00 uur
Bij de ingang krijgen de deelnemers een stempelkaart waarop je kunt zien waar de sport- en cultuuraanbieders zich ongeveer bevinden en kun je bijhouden bij welke sport- of cultuuraanbieder je al bent geweest.
Bij een ‘’ volle ‘’ kaart (lees alle deelnemers) krijg je na afloop een leuke sport- en cultuur gadget mee.
Aanmelden via de website:
https://zwijndrecht.doemeemettoppie.nl/

Cookie-instellingen