BURENDAG BIJ KUBIEK EN LINDTSE KERK

Begin

24-09-2022 om 13:30

Einde

24-09-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kubiek, Zwaluwstraat 1, 3334 XN Zwijndrecht

Kent u uw buren? Ook die van een paar woningen verderop?

Kent u uw buren? Ook die van een paar woningen verderop?
Op zaterdagmiddag 24 september krijgt u volop de gelegenheid om uw buren (beter) te leren kennen, want dan is het burendag. De Lindtse Kerk en Wijkcentrum Kubiek, overburen van elkaar, organiseren gezamenlijk een aantal leuke activiteiten voor en met onze buren: de bewoners van de Vogel- en Bloemenbuurt.
Vanaf 13.30 tot 16.30 uur is er van alles te doen in en rondom de kerk en Kubiek (Zwaluwstraat 1, 3334 XN Zwijndrecht). Zo staan er op het grasveld een springkussen en een stormbaan, zijn er oud-Hollandse spelletjes en is er bingo voor jong en oud. Ook de grabbelton met leuke verrassingen voor de kinderen ontbreekt niet. Er zijn mooie prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers en winkeliers uit Kort Ambacht en Nederhoven. In de kerk is een doorlopende presentatie met dia’s van oud-Zwijndrecht. Daar zijn ook veel authentieke krantenartikelen en foto’s te bekijken en worden verhalen verteld met leuke weetjes en anekdotes over Zwijndrecht Groote Lindt.
Binnen de mogelijkheden zullen ook de buren en bewoners van de IJsvogel bij de activiteiten worden betrokken. Wilt u weten wat er zoal te doen is in de Lindtse Kerk of in wijkcentrum Kubiek? Kom langs voor een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en voor de kinderen is er limonade.
Op deze dag staan onze vrijwilligers klaar om u informatie te geven over de activiteiten die er zijn. Heeft u zelf ook ideeën voor de buurt, dan gaan we graag met u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. Daar zijn we buren voor! In de wijk zijn folders met het programma van de dag verspreid. Deze zijn ook bij Kubiek en de kerk op te halen. Digitale informatie over deze dag kunt u vinden op Facebook van Kubiek of op de website van de Lindtse Kerk.
Voor ideeën en/of vragen neem contact op met wijkcentrum Kubiek via:
Tel: 078 612 6364
E-mail: kubiek@diverz.info

0  reacties

Cookie-instellingen