feestelijke ingebruikname Van knikkertegel tot kunstwerkje

Begin

24-08-2022 om 13:00

Einde

24-08-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

jeugdhonk, Molenwei 1, 2995 Bl Heerjansdam

Om buitenspelen bij kinderen te stimuleren heeft Valerie de Jong uit Heerjansdam iets bedacht.

Om buitenspelen bij kinderen te stimuleren heeft Valerie de Jong uit Heerjansdam iets bedacht.
Ze tovert knikkertegels om tot mooie kunstwerkjes. De nieuwe knikkertegel bij het jeugdhonk aan de Molenwei 1 in Heerjansdam is ook opgefleurd. Op woensdag 24 augustus om 13.00 uur neemt zij samen met burgemeester Hein van der Loo de knikkertegel feestelijk in gebruik.
Valerie vond dat er in haar buurt weinig was voor kinderen om te spelen en wilde hier graag iets aan doen. Als kind knikkerde ze heel graag en dit bracht haar op het idee om een knikkertegel te beschilderen met het wapen van Heerjansdam.
Ze nam contact op met PAK AAN! en samen met de gemeente zorgde ze ervoor dat er een  knikkertegel werd geplaatst in de Groene Dreef. Dat smaakte naar meer. Vandaar de feestelijke ingebruikname op 24 augustus van de volgende knikkertegel. Valerie hoopt dat er nog vele zullen volgen, ook in andere buurten in Zwijndrecht.
 
Programma
•    Welkom door Ciska de Jong, voorzitter Dorpsraad Heerjansdam
•    Burgemeester Hein van der Loo en Valerie de Jong nemen het tegen elkaar op tijdens een potje knikkeren. De winnaar mag daarna knikkeren tegen Sara Van der Duijn Schouten uit Zwijndrecht, zij won dit jaar het NK Knikkeren.  
•    Alle kinderen uit Heerjansdam zijn welkom om een potje te knikkeren, aansluitend organiseert Diverz extra leuke activiteiten tijdens de wekelijkse KidsClub.

0  reacties

Cookie-instellingen