Bijeenkomst over Zorgwetten

Begin

06-07-2022 om 19:30

Einde

06-07-2022 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Aafje thuiszorg, Langeweg 340, 3331 LZ Zwijndrecht

Als je zorg of begeleiding in wilt zetten kun je soms met de verschillende zorgwetten door de bomen het bos niet meer zien.

Als je zorg of begeleiding in wilt zetten kun je soms met de verschillende zorgwetten door de bomen het bos niet meer zien.
Iedereen die onbetaald voor iemand zorgt is welkom bij de themabijeenkomst over zorgwetten op woensdagavond 6 juli van 19.30 tot 21.30 uur bij het Vivera Sociaal Wijkteam.
Langeweg 340 in Zwijndrecht. Inloop vanaf 19.15 uur. Ook zorgontvangers en professionals zijn welkom.
Sinds 2015 vormen vier wetten het Nederlandse zorgstelsel: De Wet Langdurige Zorg (WLZ), Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo), Jeugdwet en de Zorgverzekeringswet.
Het stelsel zorgt ervoor dat iedereen de zorg en ondersteuning kan krijgen die nodig is. Voor veel mensen is het niet altijd duidelijk waar en bij wie
zij terecht kunnen als zij zorg en ondersteuning willen regelen. Tijdens deze avond willen wij u wegwijs maken in deze verschillende zorgwetten en krijgt
u meer te weten over onder andere Zorg in Natura (ZIN) en Persoonsgebonden budget (PGB). Eveline van Hekezen (Wmo-consulent) en Caroline Lanser (consulent
MEEVivenz) zullen u deze avond informatie geven en vragen beantwoorden. Deelname is gratis. Wilt u meer informatie of aanmelden? Mail of bel naar MEE Mantelzorg:
info@meemantelzorg.nl of 078-2063202

Cookie-instellingen