Nieuwe expositie Verhalen van hun Harten is nu live!

Begin

16-07-2021 om 14:15

Einde

31-08-2021 om 14:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Na een succesvolle online editie in 2020, tonen ook dit jaar tientallen Zwijndrechtse scholieren van het DevelsteinCollege hun kunnen tijdens de expositie 'Verhalen van hun Harten – kunst uit de tweede lockdown' van KunZt.

Na een succesvolle online editie in 2020, tonen ook dit jaar tientallen Zwijndrechtse scholieren van het DevelsteinCollege hun kunnen tijdens de expositie 'Verhalen van hun Harten – kunst uit de tweede lockdown' van KunZt. Wat de quarantaineperiode losmaakte bij de leerlingen is haarfijn voelbaar en zichtbaar in deze prachtige virtuele kunstexpositie. Het gaat in veel gevallen om heel persoonlijk leerlingwerk, waarbij de boodschap soms regelrecht uit het hart komt.

PERSOONLIJKE KUNST

Jaarlijks biedt KunZt een podium voor Zwijndrechtse scholieren. Zij kunnen in een kunstexpositie laten zien wat zij dat schooljaar tijdens de kunstlessen gecreëerd hebben. Het gaat in veel gevallen om heel persoonlijk leerlingwerk, waarbij de boodschap soms regelrecht uit het hart komt. Het gaat daarnaast om kunst in de breedste zin van het woord.

Waar in de voorgaande jaren vaak alleen beeldend leerlingwerk werd geëxposeerd, is er nu tevens een mooie invulling te zien vanuit het vak drama en beeldend in combinatie met dans. 

KUNST UIT DE TWEEDE LOCKDOWN

Ook dit schooljaar hadden de leerlingen last van de corona maatregelen. Zij mochten deels dit jaar niet naar school en moesten opnieuw alle vakken online volgen. De examen leerlingen mochten gelukkig wel naar school. Zij hebben prachtige kunstwerken kunnen maken. Ook de drama klas heeft een mooie theatervoorstelling neer kunnen zetten en kunnen uitvoeren (helaas niet met publiek). 

De theathervoorstelling en alle kunstwerken komen recht uit het hart van de leerlingen en dat is te zien! 

Bekijk hier de online expositie die staat op de website van KunZt Zwijndrecht.

Cookie-instellingen