Foto’s uit Parijs (F) en Insel Hombroich (D) te zien bij Fotogalerie Zwijndrecht

Begin

07-03-2020 om 11:00

Einde

28-03-2020 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg)

Leden van Fotoclub Zwijndrecht exposeren in maart fotowerk in Fotogalerie Zwijndrecht aan de Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: Club op excursie.

Leden van Fotoclub Zwijndrecht exposeren in maart fotowerk in Fotogalerie Zwijndrecht aan de Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: Club op excursie.

Om het zestig jarig jubileum van Fotoclub Zwijndrecht extra luister bij te zetten zijn twee excursies georganiseerd. De eerste was een uitstapje van een dag in oktober naar Insel Hombroich in Duitsland. Dit is een museum op een eiland met meerdere bijzondere paviljoens waarin een breed spectrum aan beroemde kunst wordt geëxposeerd. De tweede excursie was een meerdaagse reis in november naar de hoofdstad van Frankrijk. De keuze voor Parijs was ingegeven om in ieder geval het fotofestival Paris Photo te bezoeken. Twee prachtige locaties waar het maken van foto’s voor de meeste fotografen geen enkel probleem is. Maar in het geval van Insel Hombroich is het niet de verdienste om foto’s van mooie kunstwerken of spectaculaire expositiegebouwen te maken en in Parijs moet je je niet wagen aan de Eifeltoren of de Arc de Triomphe. De uitdaging op deze locaties is je dus niet te laten verleiden foto’s te maken van de  overweldigende omgeving of zaken die door iedereen als mooi zijn bestempeld. Over het algemeen zijn de fotografen uit Zwijndrecht zich dat bewust. Als u benieuwd bent hoe Parijs en Insel Hombroich zijn vastgelegd moet u naar de expositie komen. U zal zien dat de entourage van de buitenlandse excursies een bijzondere invloed (of juist niet?) heeft gehad op de fotografen.

De galerie is alle zaterdagen in maart geopend en er is altijd wel een van de fotografen aanwezig om van gedachten te wisselen over de foto’s.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg).
Open: elke zaterdag in maart (7, 14, 21 en 28) van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Toegang is gratis.

Cookie-instellingen