Series Groepsexpositie in Fotogalerie Zwijndrecht

Begin

04-01-2020 om 11:00

Einde

25-01-2020 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg)

Leden van Fotoclub Zwijndrecht exposeren in januari 2020 hun werk in Fotogalerie Zwijndrecht aan de Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: series.

Men zegt wel eens: één foto zegt meer dan duizend woorden. Het zegt iets over de kracht of impact die een foto kan hebben. Het is dus goed voorstelbaar dat meerdere foto’s een verhaal kunnen verwoorden ter dikte van een boek. Verder kan een combinatie van foto’s een gedachte verbeelden, een idee uitdrukken of ritme en harmonie vastleggen wat niet mogelijk is met een losse foto. Foto’s in goede samenhang hebben een toegevoegde waarde en zorgen voor verbreding en verdieping.

De laatste jaren worden op de fotoclub veel meer foto’s in serie verband gepresenteerd dan vroeger. Voorheen ging het vooral om dat ultieme beeld met de kracht van duizend woorden. Tegenwoordig wil men iets meer vertellen of wil men iets genuanceerder zijn en daarvoor is een serie dus bijzonder geschikt. Het ligt dan ook voor de hand om aan deze trend eens een expositie te wijden. Of de bezoeker overtuigd kan worden moet die natuurlijk zelf beoordelen. Steeds als er naar een nieuwe serie gekeken wordt, kan men zich de volgende vraag stellen: “is het geheel meer dan de som der delen?”.

De galerie is alle zaterdagen in januari geopend.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg).
Open: elke zaterdag in januari (4, 11, 18 en 25) van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Toegang is gratis.

0  reacties

Cookie-instellingen