Inlooprondleiding Land Art Playground

Begin

27-07-2019 om 09:30

Einde

27-07-2019 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bergarde Galleries, Het Buitenland 1, Heerjansdam

Wat als kunst en natuur samen komen? Wandel met curator Teuntje van de Wouw (Bergarde Galleries) je langs de kunstwerken van de land art tentoonstelling Playground. Ontdek de verborgen plekken en leer meer over de werken.

Een bloeiende appelboom in juni, een vreemd hooidier langs de weg of een witte piramide in het groen. Oplettende passanten hebben de kunstwerken van de landart-tentoonstelling Playground al gezien. Deze zomer vloeien kunst en natuur samen op landgoed Het Buitenland in Heerjansdam. De kunstwandeling van ongeveer twee kilometer is dagelijks te wandelen tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Wandelen met de curator

Wie niets wil missen, kan aansluiten bij de inlooprondleiding op zaterdag 27 juli. Samen met curator Teuntje van de Wouw (Bergarde Galleries) wandelen deelnemers over het landgoed. Ze laat de verborgen plekken zien en vertelt meer over de kunstwerken. Waarom staat de appelboom in bloei? Wat doet die piramide in de polder? De rondleiding is leuk voor mensen van alle leeftijden, mits ze goed ter been bent.

Praktische informatie

Het vertrek is om 9.30 uur vanaf Bergarde Galleries (Het Buitenland 1, Heerjansdam). In de ochtend is de natuur op het landgoed namelijk op zijn mooist. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Meedoen kan voor 8,50 euro per persoon (kinderen tot tien jaar wandelen gratis mee). We raden je aan om fijne schoenen en hoge sokken te dragen. Bescherm je tegen de zon en neem een flesje water mee. Vanwege het beperkt aantal plekken is aanmelden noodzakelijk. Koop alvast je ticket in de webshop of meld je aan via info@bergarde.com (betalen kan dan in de galerie. Pin only).

Cookie-instellingen