De Rotary Rally staat weer in de startblokken!

Begin

15-09-2018 om 00:00

Einde

16-09-2018 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De jaarlijkse Rotary Rally, georganiseerd door Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel, staat weer in de startblokken! Op zaterdag 15 september aanstaande wordt de 16e editie van de Rally gereden in de prachtige Albrandswaard.

De jaarlijkse Rotary Rally, georganiseerd door Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel, staat weer in de startblokken! Op zaterdag 15 september aanstaande wordt de 16e editie van de Rally gereden in de prachtige Albrandswaard. Naast het sportieve en competitieve element, kan ook volop genoten worden van het landschap, een culinair 2-gangen lunch bij het Kasteel van Rhoon, een concours d’élégance voor de classic cars en een aangeklede borrel bij de finish.

Rally
Tijdens de Rotary Rally gaat het niet om de snelheid van de auto, maar om de oplettendheid en oplossingsgerichtheid van de deelnemers. Deze editie wordt voor het eerst uitgezet door ervaren rallyrijders uit de club. Het volgen van de juiste route zal wat makkelijker lijken dan voorgaande jaren, maar uiteraard zit de route weer vol uitdagingen die pas na het voltooien van de Rally geheel aan het licht zullen komen. Aan de Rotary Rally kan deelgenomen worden met een 'gewone' auto in de Tourklasse of met een 'classic car' in de Vintageklasse.

De invulling van de dag zal ook anders zijn dan u gewend bent geweest. U wordt bij het prachtige complex van Florensis aan de Langeweg in Hendrik Ido Ambacht verwelkomd, waarna u begint aan de uitdagende puzzelrit rit door de Albrandswaard. Halverwege de route zal meester-kok Ad Janssen bij het Kasteel van Rhoon een culinair 2-gangen lunch verzorgen voor de equipes. Daar zal ook voor het eerst een concours d’élégance worden gehouden voor de classic cars. De finish is wederom bij Ames Autobedrijf in Zwijndrecht. De prijsuitreiking zal daar rond 17.15 uur plaatsvinden tijdens een aangeklede borrel. Er zijn twee categorieën waarin wordt gestreden om de winst: de Vintageklasse en de Tourklasse. De overall winnaar van de Rally ontvangt de Leo-van-Namen Wisseltrofee. Het belooft weer een schitterend evenement te worden!

Het goede doel

Elk jaar gaat de opbrengst van de Rotary Rally naar een goed doel. Dit jaar is dat het
nieuwe en recentelijk geopende Prinses Máxima Centrum in Utrecht, een door Kika gesteund initiatief. Het Prinses Máxima Centrum is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie en is maximaal gedreven om kinderen met kanker zo goed mogelijk te behandelen en genezen en negatieve gevolgen, nu en later, te voorkomen. De concentratie van zorg en onderzoek op het allerhoogste niveau in één kinderoncologisch centrum vergroot de overlevingskansen en verkleint de gezondheidsproblemen tijdens en na de behandeling. Met de komst van het Prinses Máxima Centrum verwerft Nederland, zowel in Europa als wereldwijd, een belangrijke positie op het gebied van kinderoncologie. Een positie die helpt de ambitie – meer dan 90 procent van alle kinderen met kanker genezen – waar te maken. Meer informatie vindt u op www.prinsesmaximacentrum.nl.
*Conform afspraken is een klein gedeelte van de opbrengst bestemd voor internationale Rotarydoelen. *

Kosten
De kosten voor het meedoen aan de Rally bedragen € 130 per equipe. Dit is inclusief rallyboek, een fraai rallyschild, een luxe tweegangenlunch bij het Kasteel van Rhoon voor 2 personen (inclusief 1 gratis consumptie p.p.) en een aangeklede borrel na terugkomst bij Ames (inclusief 2 gratis consumpties per equipe). U kunt, naast bestuurder en navigator, natuurlijk passagiers meenemen. Hiervoor vragen wij een aanvullend bedrag ter grootte van € 40 p.p. voor de tweegangenlunch bij het Kasteel van Rhoon en de aangeklede borrel na de finish.

Inschrijven en meer informatie
Wilt u een laag startnummer? Schrijf u dan snel in via www.rotaryrally.nl want de eerste 25 inschrijvers worden als eerste gestart. Wilt u alleen sponsoren, of sponsoren én deelnemen, dan kan dat natuurlijk ook! Er zijn een aantal interessante pakketten. Kijk op de website van Rotary Rally voor meer informatie.

Houd verder onze Twitteraccount @Rotary_Rally en Facebookpagina facebook.com/rotary.rally.zwijndrecht.waal.devel in de gaten. Daarmee wordt u regelmatig geïnformeerd over ontwikkelingen met betrekking tot de Rotary Rally.

0  reacties

Cookie-instellingen