Jazz for kids

Begin

07-07-2018 om 15:00

Einde

07-07-2018 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bergarde Galleries. Het Buitenland 1, Heerjansdam

Op zaterdag 7 juli is landgoed Het Buitenland (Heerjansdam) het decor voor jazzfestival In het Buitenland. Speciaal voor de kleinere jazzliefhebbers is er deze zaterdagmiddag tussen 15 en 17 uur een (gratis) muzikaal middagprogramma. Jazz for kids is geschikt voor kinderen uit groep 3 t/m 8.

Op zaterdag 7 juli is landgoed Het Buitenland (Heerjansdam) het decor voor jazzfestival In het Buitenland. Speciaal voor de kleinere jazzliefhebbers is er deze zaterdagmiddag tussen 15 en 17 uur een muzikaal middagprogramma. Jazz for kids is geschikt voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Toegang is gratis.

Workshop / bodypercussie
Marc Tissen / 15.00 - 16.00 uur

Trommelen kan overal en op alles. Wist je dat zelfs je eigen lijf een prachtig instrument is? Tijdens de workshop ga je klappen, stampen en jezelf op de borst slaan. Ontdek je eigen ritme! Na een klein uurtje flink oefenen met muziekdocent Marc Tissen is het tijd om het eindresultaat te showen tijdens een optreden op het grote podium in de circustent! Je vrienden en familie zijn natuurlijk van harte welkom!

Voorstelling / Charlie en de saxen
Artvark / 16.00 – 17.00 uur

Charlie en de saxen is een kindervoorstelling van het Artvark Saxofoon kwartet. De vier saxofonisten nemen je mee in hun wereld van geluid, dynamiek, samenspel en improvisatie. En in deze voorstelling doen ze dan niet alleen, maar word jij zelf betrokken in het muziek maken, dirigeren en zelfs improviseren. Want jullie bedenken zelf het verhaal van Charlie!

Aanmelden / De workshop en voorstelling zijn gratis, maar vanwege het beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk. Stuur een bericht naar info@bergarde.com. Vermeld hierin je naam, leeftijd, met hoeveel personen je komt en of je wilt deelnemen aan de workshop, voorstelling of gewoon allebei!

Voor de volwassen
In de avond is landgoed Het Buitenland het sfeervolle decor voor jazzfestival In het Buitenland. In de overdekte circustent zijn er optredens van Artvark (saxofoon kwartet), Bonq (instrumentale jazz/fusion/funk/lounge) en Sonbonbon (zonnige salsa). Tickets (€ 19,50) zijn te koop via www.bergarde.com/jazz. Festivalterrein is geopend vanaf 19 uur.

Jazzfestival in Het Buitenland wordt georganiseerd door Bergarde Galleries.

Cookie-instellingen