Jazz festival in het Buitenland

Begin

07-07-2018 om 19:00

Einde

07-07-2018 om 23:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het Buitenland, 2995 TP Heerjansdam

Op zaterdag 7 juli is landgoed Het Buitenland het decor voor jazzfestival In het Buitenland. Het festivalterrein opent om 19 uur.

Tickets (€ 19,50) zijn te koop via www.bergarde.com/jazz

LINE-UP

...

Artvark Saxophone Quartet / Een professioneel saxofoon kwartet. Sinds jaar en dag zijn zij uitvoerende musici die met vier man, op vier verschillende saxofoons een origineel groepsgeluid creëren. Teveel te vertellen over dit kwartet: kom vooral zelf luisteren! Artvark begeleidt en verzorgt ook de kinderworkshop Charlie.

Bonq / Voortgekomen uit de improvisatie- en workshopscene van Rotterdam, Breda en Utrecht. Met vijf man sterk (hammondorgel/trompet/gitaar/slagwerk en bass) brengen zij instrumentale jazz/funk, fusion en lounge. Met een heuse Heerjansdammer in de formatie.

Sonbonbon / Salsa uit een zonnig Rotterdam (en omgeving). De bandleden zijn de crème de la crème van de Nederlandse salsawereld. Ze werken al jaren samen en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Je kunt de musici kennen van o.a. de Gloria Estefan-musical On Your feet, Bongomatik en Rolf Sanchez Conjunto. Voeten van de vloer met deze swingende musici!

MIDDAGPROGRAMMA / JAZZ FOR KIDS (GRATIS)
Basisschoolleerlingen gaan muzikaal aan de slag met de workshop bodypercussie onder leiding van Marc Tissen (onderbouw) en de workshop Charlie met de muzikanten van Artvark (bovenbouw). Op zaterdagmiddag laten de kids tussen 15 en 17 uur het resultaat horen. Iedereen is welkom!


BERGARDE galleries is hoofdsponsor van Jazzfestival In Het Buitenland.

Pin only event

Cookie-instellingen